Tulipán csoport

Óvodapedagógus: 
Balláné Léránt Katalin 
Dankháziné Minich Mónika
Nevelést segítő társ: 
Sándorné Jéger Éva

Balláné Léránt Katalin 
Főiskolai tanulmányaimat 1993-ban fejeztem be, 2005-ben pedig fejlesztő pedagógusi végzettséget szereztem, pedagógus szakvizsgát tettem. Az itt megszerzett tudást a mindennapokban rendszeresen használom, az óvoda fejlesztő pedagógusaként. 
A Festetics Karolina Központi Óvoda Damjanich utcai Tagóvodájában 2006 óta dolgozom. 
Közel állnak hozzám a zenei és vizuális tevékenységek, és kedvelem, szívesen szervezem a környezeti, matematikai tartalmú tevékenységeket is. A „Töprengők” logikai-matematikai tehetségműhely vezetője vagyok. 
Az óvodában aktív szerepet vállalok rendezvények szervezésében, koordinálásában, és én vagyok az Évszakzáró koncert felelőse is.

Dankháziné Minich Mónika 
23 éve dolgozom óvodapedagógusként, 9 éve vagyok a Damjanich utcai Tagóvoda nevelőtestületének tagja. Óvodapedagógusi végzettség mellett, közoktatás vezetői oklevéllel is rendelkezem. 
Gyermekközpontú, jó empátiás kézségekkel rendelkező, következetes, munkájára igényes óvónőnek tartom magam. A csoportomban szeretetteljes, érzelmi biztonságot nyújtó légkör kialakítására törekszem, élmény-, és tevékenységekben gazdag óvodai keretek között. Célom a rám bízott gyermekek sokoldalú, harmonikus személyiségfejlődésének segítése, az egyenlő bánásmód, a bátorító nevelés elveinek figyelembe vételével. 
A művészeti területek közül az ábrázolás, a kézimunka áll a legközelebb hozzám, mely szépségeit, lehetőségeit, téri – vizuális tehetségműhely vezetőként a gyerekekhez is lehetőségem van eljutatni.