Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Napraforgó csoport

e
Óvodapedagógus, tagóvodavezető:
Tóth Szilvia

Óvodapedagógus:
Nagy-Szalai Réka

Nevelést segítő társ:
Kreschka Ildikó
Illésné Tóth Szilvia 

1996. óta dolgozom az óvodapedagógusi pályán. Elhivatott vagyok a szakma iránt, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy mindig arra törekedtem, hogy a rám bízott gyermekeket nagyfokú szeretettel, tisztelettel, feltétel nélküli elfogadással neveljem. Számomra belső késztetés a nevelés igénye, a jobbá, színvonalasabbá tétel, a folyamatos megújulás. Ezért vállaltam a folyamatos megmérettetéseket, kihívásokat, feladatokat. Évekig dolgoztam vezető helyettesként, minőségfejlesztési, referencia intézményi csoportvezetőként, munkaközösség vezetőként, 2013. áprilisa óta pedig a Damjanich utcai tagóvoda vezetőjeként és óvodapedagógusaként. 16 évig tiszta csoportban, jelenleg pedig vegyes csoportban dolgozok. 17 éve vezetek népi-dalos játék tehetségműhelyt, melynek 30 órás programja referencia intézményi jó gyakorlattá nőtte ki magát. Két szakértői szakvizsgával rendelkezem, és folyamatban van a mesterpedagógusi fokozat elérése. A tagintézményben koordinálom a tehetséggondozó munkát. Néptánc szeretetem mellett, aktív elkötelezettje vagyok a művészeti programnak. Kedvelt műveltségterületeim: mese, dráma, ének, dalos játék, mozgás és a projekt. Büszkeséggel tölt el, hogy elméleti és gyakorlati tudásomat nemcsak kollégáimnak tudom átadni, hanem a jövő pedagógusainak is, hiszen mentor pedagógusként részt veszek a végzős óvodapedagógus hallgatók felkészítésében évek óta.


Nagy-Szalai Réka  


Tanulmányaimat 2007-ben fejeztem be a Kaposvári Egyetemen, mint óvodapedagógus. 
A Kaposvári Festetics Karolina Központi Óvoda Damjanich Utcai Tagóvodában 2013 szeptemberétől dolgozom. Kezdetben, mint pedagógiai asszisztens, majd 2015 szeptemberétől óvodapedagógusként. 

A művészeti területek közül a vizuális tevékenységek - ábrázolás, kézimunka- állnak a legközelebb hozzám. 
Valamint nagyon szeretem a mozgást, a különféle sportokat. Az óvodában 2015-től vezetem az OTP- Bozsik programban részt vevő Ovi foci foglalkozást. 

Aktív szerepet vállalok az óvodában megrendezésre kerülő programok (pl. Költészet napja), rendezvények szervezésében, koordinálásában (pl. Szülők-nevelők bálja).